Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Even voorstellen.. Rutger!

Even voorstellen.. Rutger!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

We hebben weer een nieuwe collega!
Mijn naam is Rutger Boelema en ik ben 24 jaar oud. Vanaf 20 juli ben ik als waarnemend fysiotherapeut werkzaam bij Prengerhoekman. Op 10 juli ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen.

 

Tijdens deze bachelor heb ik mij extra verdiept in volwassenen en sport. Na stages in een eerste lijn praktijk in Haren, in een verpleeghuis in Zuidhorn en een afstudeerstage bij Tigra in Heerenveen was ik heel blij dat ik de opleiding had afgerond! Vanuit mijn stage in het verpleeghuis had ik direct aan de slag gekund, maar dat voelde voor mij niet helemaal goed. Ik wou liever in een andere setting aan het werk, dus ging ik op zoek. Niet veel later kwam ik de vacature voor deze waarneming bij Prengerhoekman tegen en was voor mij snel duidelijk dat dit beter bij mij past.
Als ik niet met fysiotherapie bezig ben, ben ik druk met genoeg andere dingen. Zelf hockey ik bij GHBS Heren 1 op een redelijk niveau. Ook ben ik coach van een zeer talentvol en fanatiek jeugdteam, GHBS meisjes B1. Hiermee willen wij een gooi doen naar de play-offs van het Nederlands kampioenschap. Dit zijn mijn twee leukste hobby’s en hier steek ik dan ook het grootste gedeelte van mijn vrije tijd in. Verder spreek ik vaak met vrienden af!
Mijn ambitie is om eerst flink wat werkervaring op te doen als fysiotherapeut in de eerste lijn. In die periode hoop ik ook te ontdekken waarin ik mij verder in zou willen specialiseren. Ik hoop de komende periode enorm veel te leren hier bij PrengerHoekman.

Bekijk ook

Even voorstellen...Stéphanie!

Even voorstellen...Stéphanie!

Gepubliceerd op: 22-10-2020 14:48
Onze nieuwste collega Stéphanie stelt zich graag voor:Ik ben Stéphanie Mulder, 25 jaar en ik woon in Groningen.
 
Corona update van 14 oktober m.b.t. FysioFit(ness) en de groepslessen

Corona update van 14 oktober m.b.t. FysioFit(ness) en de groepslessen

Gepubliceerd op: 14-10-2020 10:08
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zullen we de volgende nieuwe maatregelen rondom het sporten/trainen in laten gaan vanaf donderdag 15 oktober 2020: