Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Even voorstellen...Stéphanie!

Even voorstellen...Stéphanie!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Onze nieuwste collega Stéphanie stelt zich graag voor:
Ik ben Stéphanie Mulder, 25 jaar en ik woon in Groningen.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hanze en kort daarop ben ik als waarnemer aan het werk gegaan bij Fysio aan ’t Wad. Hier heb ik veel geriatrische patiënten gezien, maar ook neurologische patiënten en psychiatrische patiënten. Bij deze doelgroep genezen klachten niet altijd volledig en zullen soms deels aanwezig blijven. Hierbij vind ik het interessant om te kijken naar wat iemand nog wel kan en niet te veel te focussen op wat er niet meer kan.

Naast het werken als fysiotherapeut, vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en gezellig samen te eten. Ik ben dol op koken en nieuwe recepten uitproberen, maar ook lezen doe ik graag.
Afgelopen september ben ik gestart met de master geriatrie, hier hoop ik veel te kunnen leren over de ouder wordende mens.

 

Bekijk ook

Vanaf 1 december weer fysiotherapie in Nieuwolda!

Vanaf 1 december weer fysiotherapie in Nieuwolda!

Gepubliceerd op: 23-11-2020 12:38
Goed Nieuws! Vanaf 1 december 2020 kunt u in Nieuwolda terecht bij de fysiotherapeut. Kinese Fysiotherapeuten uit Delfzijl en PrengerHoekman Fysiotherapie uit Winschoten zijn …
 
De groepslessen zijn weer toegestaan vanaf donderdag 19 november

De groepslessen zijn weer toegestaan vanaf donderdag 19 november

Gepubliceerd op: 18-11-2020 08:29
Naar aanleiding van de persconferentie is er goed nieuws voor onze groepslessen, want deze mogen weer doorgaan!Hieronder de regels voor wat betreft het FysioFit trainen en d…