Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Vacature Leefstijlcoach

Vacature Leefstijlcoach

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

 Kon jij ons leefstijlteam ondersteunen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functieomschrijving:

Als leefstijlcoach begeleid je mensen naar een gezonde en actieve leefstijl. Dit doe je door voor hen een passend adviesplan op te stellen. Je ondersteunt mensen om in hun dagelijks leven zelf betere keuzes te maken, gericht op de belangrijke pijlers: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Binnen PrengerHoekman bieden we o.a. het door zorgverzekeraars vergoede GLI-programma Beweegkuur aan. De aanpak naar een gezonde leefstijl die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. Daarnaast verzorgen wij ook individuele coachtrajecten. Al dan niet in combinatie met professionele sportbegeleiding.

 

Wie zoeken wij?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (bijna) gecertificeerde, enthousiaste en ambitieuze coach, die het leuk vindt om samen met collega coaches ons Leefstijl- & Vitaliteitsprogramma verder te ontwikkelen. Je zoekt de verbinding met onze fysiotherapeuten en je draagt zorg voor de kwaliteit van begeleiding. Je bent een energieke en flexibele teamspeler met een positieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt een flexibele houding betreffende administratieve taken en het indelen van je werkuren.

Je bent al BLCN geregistreerd of je kunt hiervoor registratie aanvragen. Het is een pré als je in het bezit bent van het certificaat Beweegkuur- instructeur.

 

Wat stellen wij hier tegenover?

Uren in overleg, opbouwend naar gelang de groeiende vraag, verspreid over meerdere dagen in de week. Passende marktconforme arbeidsvoorwaarden en salariëring op basis van je opleiding en ervaring. Je wordt omringd door leuke toegewijde collega’s, die je graag helpen en ondersteunen.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je reactie! Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te sturen naar hr@prengerhoekman.nl.

Voor meer informatie kun contact opnemen met de heer Didier Chereau (hr@prengerhoekman.nl of 0597-413236) of kijk op www.prengerhoekman.nl

 

Reageren op deze vacature kan t/m 20 juli jl.

 

Bekijk ook

Veltraining revalidatie Sportfysiotherapie

Veltraining revalidatie Sportfysiotherapie

Gepubliceerd op: 01-09-2022 09:31
Onze sportfysiotherapeuten zijn gestart met de veldrevalidatie. In samenwerking met VV BATO wordt er gebruik gemaakt van hun sportvelden, wij en onze patiënten zijn daar …
 
Master Manuele Therapie behaald!

Master Manuele Therapie behaald!

Gepubliceerd op: 01-09-2022 09:28
 Onze collega Remon Scholte heeft zijn Master Manuele Therapie gehaald! Remon van harte gefeliciteerd