Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Duizeligheid (aspecifiek)

Wanneer er geen specifieke oorzaak voor duizeligheid gevonden kan worden wil dat niet zeggen dat er geen duizeligheid kan bestaan. U kunt dan te maken hebben met a-specifieke duizeligheidsklachten. Een deel van de informatie voor het evenwicht komt voort uit spieren en pezen. Vanuit de nek en/of benen wordt een signaal gegeven aan de hersenen over de stand van het hoofd ten opzichte van het lichaam. Wanneer dit signaal vertraging heeft, als gevolg van bijv. veroudering van het nekgebied in de snelheid van bewegen, kan er een vertraging ontstaan in het totale evenwicht.
Met name ouderen kunnen hierdoor de zekerheid in bewegen verliezen waardoor er in het dagelijks leven een grote beperking kan ontstaan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De fysiotherapeut kan u helpen door middel van het verhelpen van de bewegingsbeperking in de nek. Maar ook specifieke evenwichtsoefeningen kunnen zorgen voor het verbeteren van de balans waardoor u zich zekerder zal voelen tijdens bewegen.

Veel voorkomende Duizeligheid (aspecifiek) behandelingen:


Ik wil graag van mijn hoofd klachten af!

Kunnen wij iets voor u betekenen, maak dan online een afspraakWilt u eerst meer informatie over duizeligheid (aspecifiek), neem dan contact met ons op.

 Uw zekerheid: Een afspraak begint altijd met een intake en bij twijfel consulteren wij uw huisarts.


Onze specialisten op het gebied van Duizeligheid (aspecifiek):

Klachtenwijzer:

Waar heeft u klachten?

Veel mensen blijven helaas te lang doorlopen met hun klachten waardoor deze verergeren.

Wij hebben een aantal veel voorkomende klachten op een rij gezet en geven hierbij aan welke behandelingen een fysiotherapeut kan bieden om de klachten te verhelpen of verminderen.

Kies het probleemgebied in de afbeelding hiernaast. Herkent u zich in de klachten, lees dan verder voor de bijbehorende behandelingen.

Het laatste nieuws

Informatiedag / Pink walk: oktober = borstkanker maand

Gepubliceerd op: 21-09-2023 14:11
PrengerHoekman komt in actie voor Pink Ribbon ofwel de oedeemtherapeuten komen in actie. Na een succesvolle editie vorig jaar, organiseren de oedeemtherapeuten ook dit jaar de…

Gezocht Trainer/beweegagoog

Gepubliceerd op: 20-07-2023 10:52
 

Onzekerheid over vergoeding COVID herstel per 1 augustus 2023

Gepubliceerd op: 13-07-2023 09:08
De huidige regeling voor de vergoeding van het COVID herstelprogramma eindigt in principe per 1 aug 2023. Het is voor ons nog niet duidelijk welke consequenties dit heeft voor…

Onze samenwerkingspartners