Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Terug naar ons team
Marjolein Lutjeboer - Fysiotherapeut/ Bekkenfysiotherapeut / Oedeemtherapeut - PrengerHoekman fysiotherapie

Marjolein Lutjeboer
Fysiotherapeut/ Bekkenfysiotherapeut / Oedeemtherapeut

Specialisaties:

  • Bekkenfysiotherapie
  • Manuele Lymfedrainage

BIG-nummer: 69908667604

Mijn naam is Marjolein Lutjeboer. In 2007 heb ik mijn studie Fysiotherapie afgerond en ben ik gelijk begonnen met werken bij PrengerHoekman. Ik ben te vinden op verschillende locaties.Ook zit ik voor mijn specialisatie oedeemtherapie en Bekkenfysiotherapie in de buitendienst te Winschoten.Al met al veel afwisseling in mijn werk.

In 2011 heb ik de opleiding tot Oedeemtherapeut afgerond. Oedeemtherapie is een specialisatie waarbij vochtophoping, oftewel oedeem, centraal staat. Het is een intensieve vorm van behandelen die veel inzet en motivatie vereist van de patiënt om een optimaal resultaat te behalen. Om samen met de patiënt te komen tot het optimale resultaat geeft mij veel voldoening en ik vind het een dankbare specialisatie. Naast oedeemtherapie heb ik gekozen voor de specialisatie bekkenfysiotherapie. In 2016heb ik mijn Master bekkenfysiotherapie behaald. Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van klachten binnen het gehele buik-, bekken- en lage rug gebied bij zowel mannen als vrouwen. Het bekken, de gewrichtsbanden, de bekkenbodem en de bekkenorganen beïnvloeden elkaar wederzijds. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mij wilde verdiepen in de problematiek rond het bekken en het bekkenbodemgebied. Het mooiste is dat ik samen met de patiënt kan werken aan het herwinnen van de kwaliteit van leven die, als gevolg van de klachten in het bekken- en bekkenbodemgebied, verstoord is geraakt.

 

Meer informatie?

Vraag hier informatie aan

Waarom PrengerHoekman?

  • Specialist voor iedere klacht
  • 9 vestigingen, dus altijd dichtbij en goed bereikbaar
  • Ook zonder verwijzing huisarts
  • Behandeling ook na 17:00
  • Afspraken met alle grote verzekeraars
  • Onze cliënten beoordelen onze zorg met een 9,2

Het laatste nieuws

vacature Secretaresse (frontdesk) 24 uur

Gepubliceerd op: 22-02-2024 17:00
 Ben je goed in plannen en organiseren, ben je klantvriendelijk en zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou! kijk op prengerhoekman.nl/vacatures voor de hele vacature.

Onze maatschap groeit!

Gepubliceerd op: 25-01-2024 15:43
Onze Maatschap groeit!

Collega's gezocht!

Gepubliceerd op: 11-12-2023 10:15
 We hebben op dit moment nieuwe vacatures: We zijn opzoek naar een leefstijlcoach en een algemeen fysiotherapeut, die ook graag patiënten aan huis behandeld en ervar…

Onze samenwerkingspartners