Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Cursus 'In Balans' voorkomt vallen! bij PrengerHoekman in januari 2019

Cursus 'In Balans' voorkomt vallen! bij PrengerHoekman in januari 2019

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Wist u dat één op de drie 65+ers minimaal 1x per jaar valt? 30% dus! Misschien bent u er wel één van..
Gelukkig kan de kans op vallen vermindert worden. Uit onderzoek is gebleken dat de cursus 'In Balans' de kans op vallen met 60% verminderd! Marjolein Vergeer (fysiotherapeut en ouderenfysiotherapeut in opleiding) heeft de training gevolgd om deze cursus te mogen geven. 

In week 2 (januari) 2019 zal er een informatiebijeenkomst plaatsvinden over deze cursus, bij PrengerHoekman op de Blijhamsterweg 47 te Winschoten. Aansluitend kan er ingeschreven worden voor de training van 'In Balans'. 

 

Er zullen 6 trainingsbijeenkomsten plaatsvinden, waarbij de koffie/thee niet ontbreekt. Tijdens de trainingsbijeenkomst wordt op een leuke manier de kracht en balans getraind, waarbij plezier voorop staat. Bij deelname aan de trainingsbijeenkomsten ontvangt iedereen een cursusboek met oefeningen, zodat ook thuis geoefend kan worden. Een aantal weken na de cursus is er een gezellige terugkommiddag voor alle deelnemers. 

De cursus kost €103,50 inclusief cursusboek en terugkomdag. Het is mogelijk dat u (een deel van) deze kosten terug kunt krijgen van uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Vraagt u zich af of deze cursus geschikt is voor u? Voor meer informatie of opgave voor de informatiebijeenkomst, bel: 0597-413236 of stuur een mailtje naar m.vergeer@prengerhoekman.nl . 

 

Bekijk ook

Even voorstellen...Anton Jonker!

Even voorstellen...Anton Jonker!

Gepubliceerd op: 19-11-2018 09:17
 Onze stagiair Anton stelt zich graag aan u voor!
 
Ouder & Kind Café: babygebaren op 30 oktober in de bibliotheek in Winschoten

Ouder & Kind Café: babygebaren op 30 oktober in de bibliotheek in Winschoten

Gepubliceerd op: 22-10-2018 10:32
Baby's kunnen nog niet praten en dreumesen een beetje. Met gebaren kun je ook met ze praten. Of wat je zegt benadrukken. Ook kun je van afstand iets duidelijk maken. Tineke Mi…