Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Fysiotherapeut Winschoten

Zoekt u een fysiotherapeut in Winschoten? PrengerHoekman helpt u als fysio-praktijk in Winschoten en omgeving graag op het gebied van fysiotherapie. De fysioherapeut kan u op diverse gebieden van dienst zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor algemene fysiotherapie maar ook voor diverse specialisaties. Heeft u last van uw rug, schouder of knie of wilt u werken aan uw gezondheid? Ook voor Fysiofit, de manier om onder begeleiding van een ervaren begeleider fitter te worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Shockwave therapie, Dry Needling of manuele therapie? Ook daarvoor kunt u bij onze specialisten in Winschoten terecht.

De fysiotherapeut in Winschoten: doelgerichte diagnose en behandeling op maat

Maatwerk leveren als fysiotherapeut in Winschoten is voor PrengerHoekman belangrijk. Neem Revalideren. In ons medisch trainingscentrum kunt u terecht voor revalidatie onder intensieve begeleiding. Een fysiotherapeut zorgt voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens uw revalidatie. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn bij dé fysiotherapeut van Winschoten het uitgangspunt. Daarom behoren naast algemene fysiotherapie en sporten onderbegeleiding ook een breed scala aan andere behandelingen tot de mogelijkheden.

Laat u begeleiden door de fysiotherapeut in Winschoten

Een (medisch) specialist van PrengerHoekman inschakelen is eenvoudiger dan u wellicht denkt. U heeft voor een bezoek aan de fysiotherapeut geen verwijzing van uw huisarts nodig en onze behandelingen worden door vrijwel alle verzekeraars vergoed.

Wist u bijvoorbeeld dat wij voor onderstaande doelgroepen speciale behandelingen en specialisten hebben?

Kinderen

Kinderfysiotherapie is voor alle kinderen die op elk moment in hun ontwikkeling problemen hebben met bewegen, houding en zintuigen. PrengerHoekman in Winschoten heeft voor kinderen van 0 tot 18 jaar gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten die u en uw kind begeleiden.

Sporten

Bent u tijdens het sporten door uw enkel gegaan? Is de service met tennis pijnlijk in de schouder? Of bent u benieuwd naar uw conditie of fitheid? Dan bent u bij PrengerHoekman in Winschoten aan het juiste adres.

Bedrijven

Staat ziekteverzuim op uw managementagenda? Wilt u het ziekteverzuim beperken en uw personeel zo snel mogelijk weer terug-zien op het werk? Wilt u de werkomstandigheden laten onderzoeken om klachten te voorkomen? Dan vormen de bedrijfsfysiotherapeut en het Medisch Trainingscentrum in Winschoten dé oplossing

Weten wat de fysiotherapeut in Winschoten voor u kan betekenen?

Als fysiotherapeut in Winschoten en omgeving hebben wij ruime ervaring in algemene fysiotherapie, sporten onder begeleiding en diverse specialisaties zoals lymfedrainage, dry needling en medical taping. Wij beoordelen graag uw klachten en bepalen in goed overleg of het inschakelen van een fysiotherapeut verbetering of geheel oplossen van uw klachten kan realiseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door via de contactmogelijkheden op deze pagina of door te bellen naar 0597 413 236. Wij gaan graag met u in gesprek wanneer u een fysiotherapeut in Winschoten zoekt.

Meer informatie?

Vraag hier informatie aan

Waarom PrengerHoekman?

  • Specialist voor iedere klacht
  • 6 vestigingen, dus altijd dichtbij en goed bereikbaar
  • Ook zonder verwijzing huisarts
  • Behandeling ook na 17:00 en op zaterdag (in Winschoten)
  • Afspraken met alle grote verzekeraars
  • Onze cliënten beoordelen onze zorg met een 8,8

Het laatste nieuws

Even voorstellen...Stéphanie!

Gepubliceerd op: 22-10-2020 14:48
Onze nieuwste collega Stéphanie stelt zich graag voor:Ik ben Stéphanie Mulder, 25 jaar en ik woon in Groningen.

Corona update van 14 oktober m.b.t. FysioFit(ness) en de groepslessen

Gepubliceerd op: 14-10-2020 10:08
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zullen we de volgende nieuwe maatregelen rondom het sporten/trainen in laten gaan vanaf donderdag 15 oktober 2020:  

Voor uw en onze gezondheid het dringend verzoek een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek aan ons.

Gepubliceerd op: 01-10-2020 11:39
De laatste ontwikkelingen en maatregelen rondom het corona virus hebben ons doen besluiten om het proactief dragen van mondkapjes in onze praktijken door te voeren: Voor uw …

Onze samenwerkingspartners