Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

PrengerHoekman Fysiotherapie en Erik Roelfsema van Crossfit Winschoten bundelen hun krachten om te zorgen dat elke sporter optimaal kan blijven presteren!

PrengerHoekman Fysiotherapie en Erik Roelfsema van Crossfit Winschoten bundelen hun krachten om te zorgen dat elke sporter optimaal kan blijven presteren!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Vanaf 1 september gaan we uitbreiden met sportrevalidatie bij Crossfit Winschoten.

 

Blessures zijn niet altijd te voorkomen door de juiste voorbereiding en training. Ben je door je enkel gegaan, heb je een spierblessure, last van je knie of een andere sport gerelateerde blessure? Dan staat het sportrevalidatie team van PrengerHoekman klaar om samen met jou te werken aan deze klachten. We zullen ons voornamelijk gaan richten op sporters met knieklachten en andere sport gerelateerde klachten. Om ons hier nog verder in te specialiseren is Shanice inmiddels gestart met haar Master opleiding tot Sportfysiotherapeut.

Onze huidige sporters, die meedoen met onze “kniegroepen” gaan mee naar de nieuwe locatie bij Crossfit Winschoten, waar we beschikken over een behandelkamer en een grote oefenzaal om te revalideren.

Daarnaast willen we natuurlijk graag zoveel mogelijk sporters op de juiste manier begeleiden, waarbij een goeie en motiverende sportomgeving ook van belang is.

Dus heb je sport gerelateerde klachten en wil je met behulp van een fysiotherapeut hieraan werken?
Je kunt terecht bij ons sportrevalidatie team die bestaat uit Job, Shanice en Rutger. Zij zijn aanwezig op:

Maandag:       16.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag:         18.00 uur - 21.00 uur
Woensdag:     18.00 uur - 21.00 uur
Donderdag:    18.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag:           17.00 uur - 18.00 uur

Voor de huidige leden van Crossfit Winschoten is er een inloopspreekuur op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Deze wordt verzorgd door Shanice.


Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telnr. 0597 – 413 236 of via info@prengerhoekman.nl

Het adres van Crossfit Winschoten is: Bovenburen 112 9675HH Winschoten

Bekijk ook

Lees hier de meest recente maatregelen vanaf 28 november 2021

Lees hier de meest recente maatregelen vanaf 28 november 2021

Gepubliceerd op: 09-11-2021 13:32
Vanaf het begin van de Covid-19 periode zijn er maatregelen aangekondigd door onze overheid. Hieronder kunt u lezen welke actuele maatregelen wij hanteren binnen de praktijk (…
 
Kinderfysiotherapeuten PrengerHoekman op Whatsapp!

Kinderfysiotherapeuten PrengerHoekman op Whatsapp!

Gepubliceerd op: 08-07-2021 13:47
Heeft u een vraag over de kinderfysiotherapie? Stel hem vanaf nu aan de kinderfysiotherapeuten van PrengerHoekman via Whatsapp! De Whatsapp is bedoeld om op een laagdrempelige…