Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut Harma Hartsema verlaat PrengerHoekman na 43 jaar!

Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut Harma Hartsema verlaat PrengerHoekman na 43 jaar!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

In 1975 was Harma Hartsema op zoek naar een stageplaats voor haar Fysiotherapie opleiding. Via de Gouden Gids kwam zij terecht bij “Prenger en de Grooth-Wagenaar” en heeft sindsdien de praktijk niet meer verlaten.

Na het behalen van haar diploma in 1976 heeft ze eerst waargenomen en vanaf 1977 is ze vast in dienst gekomen. Harma heeft in haar loopbaan zich gespecialiseerd in het behandelen van oedeem, een aandoening met vaak een trieste oorzaak van ontstaan. Door het chronische karakter ervan heeft ze met deze patiënten- groep wel vaak een langdurig behandelcontact en dat is wat Harma ook mooi vindt aan dit vak.

Halverwege de jaren ‘80 is Harma toegetreden tot de maatschap van PrengerHoekman met alle andere fysiotherapeuten die toen werkzaam waren bij de praktijk. In de loop der jaren heeft Harma zich verder bijgeschoold en heeft ze naast oedeemtherapie, zowel in de praktijk als aan huis, zich ook veel beziggehouden met Dry Needling en medical taping.

Harma woont al 28 jaar samen met haar man Reint Jan Diepenbroek vlakbij het centrum van Winschoten en is voor velen een bekend gezicht in deze omgeving. Ook door haar deelname bij de kegelavonden van Kegelclub “Langs de kant” is Harma op sociaal gebied een graag geziene bezoeker. Op 28 november zal Harma samen met haar familie en de medewerkers van PrengerHoekman het glas heffen en zal zij gaan genieten van een welverdiend pensioen. Bij PrengerHoekman Fysiotherapie aan de Blijhamsterweg in Winschoten staan de fysiotherapeuten die Harma zullen opvolgen uiteraard graag voor u klaar!

Bekijk ook

Start  met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Start met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Gepubliceerd op: 17-09-2020 14:23
Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak nu kans op fantastische prijzen!  
 
Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Gepubliceerd op: 08-09-2020 08:58
Onze collega Marjolein Vergeer is geslaagd voor haar master Geriatrie en mag zich geriatriefysiotherapeut noemen. Een geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialise…